Divendres, 05 de Juliol de 2024

Domini reusenc, marcador vilafranquí

Derrota del Reus FC Reddis per 0 a 1 contra un Vilafranca que ha jugat una hora amb deu jugadors

04 de Febrer de 2024, per Aleix Pérez
  • Imatge del partit

Reus FC Reddis

Tarda difícil de pair a l'Estadi municipal, en què el Reus FC Reddis rebia a un FC Vilafranca que encara no havia puntuat fora de casa i ha acabat sumant la segona derrota consecutiva. El Reus FC Reddis ha tornat a la defensa de quatre, prescindint d'un central i donant entrada a una de les últimes incorporacions, Ian Martínez, el davanter procedent de la Peña Deportiva de segona RFEF. El resultat final ha estat de 0-1.

Els primers minuts han transcorregut sense ocasions clares per cap dels dos equips, amb les centrades com a principal argument ofensiu però sense generar complicacions als centrals respectius. La primera jugada de perill ha arribat al minut 15, amb un bon xut des de fora de l'àrea que ha refusat Álvaro García, i en la jugada següent Xavi Molina ha rematat a l'esquerra de la porteria rival.

Amb el pas dels minuts el conjunt local ha començat a instal·lar el joc al camp rival, i Aitor Serrano ha acariciat el gol en un parell d'ocasions. De fet, en la tercera ocasió el davanter ha aconseguit marcar, però l'àrbitre ha invalidat el gol per la posició en fora de joc del davanter roig-i-negre. L'ocasió més clara de la primera part ha arribat des d'un llançament de cantonada, en què Martínez ha connectat una rematada que ha obligat a esforçar-se al porter visitant. La defensa endarrerida del Vilafranca ha permès un gran domini del partit a l'equip entrenat per Marc Carrasco, encara que sense l'encert necessari per a transmetre-ho al marcador. El moment clau ha estat al minut 38, quan Gerard Ramon ha vist la segona groga per una forta entrada a Xavi Jaime. Tot i 'aquesta superioritat, els reusencs han marxat al vestuari sense gols.

A la segona part els locals han sortit fora del partit i una badada defensiva en un servei de cantonada ha propiciat un penal a favor del Vilafranca, que ha transformat Xavi Pluvins amb qualitat tot i d'endevinar Alejandro Verdejo la intenció. Aquest gol ha caigut com una gerra d'aigua freda a l'Estadi municipal, i el partit s'ha convertit en un exercici de supervivència del Vilafranca pels tres punts en un partit, en què no havia inquietat la porteria local.

Amb el marcador en contra, Marc Carrasco ha donat entrada a Josep Ramon Sardà, que ha tingut una rematada que ha marxat alta. El marcador advers i cada vegada un menor temps ha anat comportant una ansietat major al conjunt reusenc, que tot i tenir la pilota, no ha trobat la manera d'inquietar als visitants, abonats a unes justificades pèrdues de temps. De fet, els visitants han tingut una ocasió per a fer el segon amb un xut llunyà, mentre que les imprecisions al conjunt local han anat en augment, amb centrades laterals que no han trobat rematador.

Xavi Molina amb una rematada al segon pal i Ion Perelló han tingut dues aproximacions que ha retingut sense dificultats García. Ja en el temps afegit, i amb tot l'equip a l'atac, Xavi Molina ha penjat una pilota que ha prolongat Folch i ha introduït Sardà a la porteria, però amb posició il·legal.

Partit de malson per al Reus FC Reddis, que no ha sigut capaç de guanyar un partit vital per als seus interessos davant deu jugadors durant 60 minuts. Els reusencs han sumat tres punts dels últims 18.

El pròxim cap de setmana, els reusencs juguen contra la Montanyesa.