Per 1 gol a 3

04 de Febrer de 2024, per Reusdigital.cat
  • Imatge de l'encontre

Xavi Guix

El femení de la FFBR ha perdut aquest diumenge per 1-3 contra el FC Cerdanyola Vallès. Tot i marcar primer el conjunt reusenc a càrrec de Nil Figueras, les vallesanes han capgirat el marcador.

Ha estat a la segona part quan el Cerdanyola ha desplegat la seva capacitat golejadora. L’empat l’ha fet Júlia Vegue al minut 51. Quatre minuts després, Aroa Garcia ha avançat a les visitants i a un minut del final de l'encontre Laura Chic ha fet el tercer.

Les reusenques són novenes a la classificació amb 20 punts. El pròxim cap de setmana la FFBR descansa.