Dimarts, 23 d'Abril de 2024

El Llagostera acaba amb la bona ratxa del Reus B Cambrils

Un solitari gol de Gil Muntades a la recta final ha desequilibrat la balança a favor dels llagosterencs (1-0)

06 d'Abril de 2019, per Joan Gomis
  • Un jugador del Llagostera encarant el capità del Reus B Cambrils, Modest Notario

UE Llagostera

No ha pogut ser. Tot i competir de tu a tu el Reus B Cambrils ha caigut derrotat per la mínima al camp de la UE Llagostera (1-0), l'actual líder del grup català de Tercera. Un solitari gol de Gil Muntades a la sortida d'un córner al minut 77, ha estat suficient perquè el partit es decantés a favor del conjunt llagosterenc. Els jugadors d'Albert Company ensopeguen després de dues victòries i un empat en les darreres tres jornades.

En la primera meitat el filial roig-i-negre ha gaudit de més possessió de la pilota, i ha tingut l'única ocasió de gol. El pitxitxi Jordi Oribe no ha pogut superar el porter local Marcos en un u contra u a la mitja hora de joc. La rematada del reusenc ha fregat el pal.

En el segon temps les forces s'han equilibrat, però de nou ha estat el Reus B qui ha atacat primer amb una rematada al travesser d'Adrià Arjona, al minut 53 d. El Llagostera ha començat a respondre i han arribat les seves primeres grans arribades. Sascha Andreu ha provat fortuna amb una rematada de cap i un xut des de la distància. Han estat els primers avisos dels blaugrana. Ja a la recta final, al minut 77, Gil Muntades ha avançat als d'Oriol Alsina a la sortida d'un córner després d'una centrada de Pitu Comadevall. El mateix jugador veterà ha estat a punt de transformar un gol olímpic, i en la continuació de la jugada, Pol Gómez haguera pogut ampliar l'avantatge que hagués sentenciat el partit. Els roig-i-negres no s'han rendit, i han estat molt a prop de restablir l'empat als últims sospirs. Quan mancaven tres minuts pel xiulet final el 'B' ha posat a prova de nou a Marcos, però aquest s'ha vestit d'heroi a sota els tres pals i ha salvat als seus en un u contra u davant Ruben Enri. El lateral roig-i-negre Dani Reina també ha estat molt a prop de rescatar un punt, però la seva rematada des de l'àrea petita ha marxat per sobre el travesser.

El líder de la lliga, atura la bona dinàmica de l'equip dirigit per Albert Company (dues victòries i un empat). Amb el resultat, el Reus B se situa a la 10a posició del grup català de Tercera amb 52 punts. Diumenge vinent a les 12 del migdia, els del Baix Camp rebran el Granollers a l'Estadi en la 37a jornada.

Escolta la crònica radiofònica amb les declaracions del tècnic del Reus B Cambrils. Albert Company