El pilot reusenc Guillem Martínez, guanyador del Hellas Rally 2023

31 de Maig de 2023, per Redacció
  • Guillem Martínez

Hellas Rally

El pilot reusenc Guillem Martínez, de l'equip TwinTrail, s'ha proclamat guanyador del Hellas Rally 2023, una competició amateur que ha tingut lloc a Grècia, i que ha comptat amb la participació d'uns 300 motociclistes, a més de quads. Ha estat la primerva vegada que el pilot reusenc ha participat en la prova.

Guillem Martínez no ha guanyat cap etapa, però ha aconseguit ser el més ràpid al llarg del campionat i va poder pujar al més alt del podi. Aquesta edició ha estat una de les més dures per les condicions climatològiques.