Divendres, 29 de Març de 2024

El Reus Deportiu avança als quarts de final de la Lliga europea com a primer de grup

Els roig-i-negres han guanyat al Viareggio per 2 gols a 4 després d'anar fins a dues vegades darrere en el marcador

17 de Febrer de 2018, per Joan Gomis
  • Àlex Rodríguez ha estat un dels golejadors roig-i-negres aquesta nit (Foto arxiu)

El Reus Deportiu en tenia prou en sumar un empat davant el Viareggio per acabar la fase de grups de la Lliga europea com a primer de grup, però els jugadors de Jordi Garcia han aconseguit un important nou triomf aquest dissabte a la nit a la pista del club italià. No ha  estat un partit gens fàcil per al Reus, després d'anar fins a dues vegades darrere en el marcador.

El Viareggio s'ha avançat amb un gol de Bertolucci, però Marc Torra ha equilibrat el marcador amb l'empat a 1 gol. Els italians s'han tornat a avançar (2-1), gràcies a un gol de l'argentí Fernando Montigel. Amb aquest resultat s'ha arribat al descans.

A la represa, els roig-i-negres han capgirat el resultat. Romà Bancells ha situat l'empat a 2 gols, i el porter Càndid Ballart ha estat clau perquè els italians no agafessin un nou avantatge. El porter osonenc ha aturat una falta directa originada per Joan Salvat, qui ha vist la targeta blava i ha hagut de deixar la pista momentàniament. Del possible resultat de 3 a 2, s'ha passat al de 2 a 3 amb una gol de Raül Marín.

Quan faltaven dos minuts per al final i amb el partit obert, el davanter Àlex Rodríguez ha superat al porter local i ha marcat el quart gol reusenc. Amb aquesta victòria, el Reus supera la fase de grups, obté la primera plaça del grup A i haurà de jugar contra el segon del grup D als quarts de la final de la Lliga europea.

En l'altre partit de grup, l'Oliveirense ha guanyat per 0 a 9 gols l'Iserlohn, i es jugarà amb el Viareggio la classificació en l'última jornada de la fase de grups. Els italians són segons amb un punt de ventatge sobre les portuguesos.