Dimarts, 27 d'Agost de 2024

El Reus Deportiu goleja a Vic i dormirà com a líder de l'OK Lliga

Els roig-i-negres s'han imposat als locals per un contundent 0-7 i segueixen invictes després de cinc jornades

24 d'Octubre de 2020, per Infocamp.cat/ Josep Cartanyà
  • Imatge del partit CP Vic - Reus Deportiu Miró jugat aquest vespre al Pavelló Olímpic de Vic

CP Vic

El Reus Deportiu Miró ha completat una victòria còmode al Pavelló Olímpic de Vic que el converteix en nou líder de l'OK Lliga, després que el Liceo no hagi pogut jugar el partit que havia de disputar a la pista del Voltregà, per un positiu de covid-19 a l'equip osonenc. El Reus ha golejat per a 0 a 7 un Vic desaparegut a la segona part i, d'aquesta manera, segueix invicte per cinquena jornada consecutiva.

Després dels primers compassos del partit, el Reus Deportiu s'ha avançat al minut 6, amb un gol d'Àlex Rodríguez (0-1). Tot i el gol, el partit ha estat bastant igualat en els primers minuts de joc. De fet, el Vic ha estabellat la pilota al pal en un parell d'ocasions, però els de Jordi Garcia manaven en el marcador.

Partit encarrilat

Al minut 11, l'àrbitre amonesta una acció del jugador del Vic, Met Molas, amb la targeta blava. Raúl Marín ha estat l'encarregat d'executar la directa i de fer pujar el segon gol del conjunt roig-i-negre (0-2).

El Reus ha anat imposant el seu domini a la pista i deixava poques opcions al Vic, que també li ha faltat encert. Al minut 23, Marín comet una falta que és sancionada amb falta directa. Els locals haurien pogut retallar distàncies, però Oriol Ramírez ha errat el seu llençament. Amb aquesta avantatge s'ha arribat al descans.

A la represa, tant el Vic com el Reus han sortit endollats en atac, amb diverses aproximacions, però amb foces imprecisions. Al minut 32, Oriol Ramírez ha caigut dins de l'àrea roig-i-negra. L'àrbitre assenyala penal i el mateix Ramírez ha llençat la pena màxima, però ha estabellat la pilota contra el cos de Ballart. El Vic tornava a desaprofitar una nova ocasió per retallar distàncies. Amb tot això, que Marín ha vist una targeta blava per protestar la decisió arbitral i el Reus ha jugat dos minuts amb inferioritat numèrica.

Comença la golejada

Al minut 39, l'àrbitre xiula un penal contral el Vic, però Àlex Rodríguez no ha pogut batre Ernest Burgaya. Qui sí ha marcat ha estat Raúl Marín, gràcies a un gol de penal, al minut 41, que havia comès el jugador vigatà Tirso Gómez (0-3).

A partir d'aquí, ha començat la festa golejadora a l'Olímpic de Vic. Al minut 47, Marín, molt murri, ha conduït una bola des del darrera de la porteria de Burgaya fins que ha pogut combinar molt bé amb Marc Julià, que no ha perdonat (0-4). Pocs segons després, el CP Vic comet la seva desena falta d'equip i el mateix Julià ha executat amb èxit la falta directa (0-5).

El Vic ha intentat marcar el gol de l'honor, però les accions ofensives dels locals han estat ben neutralitzades per Càndid Ballart.

El Reus Deportiu ha completat el ruixat de gols amb dues dianes d'Àlex Rodríguez, al minut 48, (0-6) i del capità Joan Salvat, al 49' (0-7).

Gràcies a aquesta victòria, el Reus Deportiu Miró és el nou líder de l'OK Lliga, amb 13 punts, després que el Liceo no hagi pogut jugar el seu partit davant del Voltregà, cancel·lat pel coronavirus.

CP Vic (0): Ernest Burgaya, Arnau Font, Jassel Oller, Jaume Molas, Tirso Gómez, Oriol Ramírez, Antoine Le Berre, Nil Género, Carles Sánchez i Albert Masoliver.

Reus Deportiu Miró (7): Càndid Ballart, Ferran Giménez, Joan Salvat, Romà Bancells, Pablo del Río, Raúl Marín, Marc Julià, Àlex Rodríguez, Pablo Nájera i Xavier Fernàndez.

Gols:

Primera part: 0-1, Àlex Rodríguez (6'); 0-2, Raúl Marín (fd) (11').

Segona part: 0-3, Raúl Marín (p) (41'); 0-4, Marc Julià (47'); 0-5, Marc Julià (fd) (47'); 0-6, Raúl Marín (48'); 0-7, Àlex Rodríguez (49').

Faltes d'equip

CP Vic : 10 / Reus Deportiu: 9

Targetes blaves

Met Molas (11'), Raúl Marín (32') i Tirso Gómez (47')

Àrbitres: Oriol Pérez Claramunt i Albert Márquez Llorente.

Observacions: Partit de la 5a Jornada de l'OK Lliga 2020/21. Pavelló Olímpic del Club Patí Vic.