El Reus FC Reddis empata amb el Martorell

El resultat de l'últim partit de la temporada és 1-1

28 de Maig de 2023, per Redacció
  • Imatge de l'encontre

Andrés Romero

El Reus FC Reddis ha empatat a 1 gol amb el CF Martorell, en el darrer partit de la temporada del grup tercer de Primera Catalana. No ha estat fins al minut 28, quan ha arribat la primera ocasió per als locals. El Martorell ha respost poc després amb una rematada que ha estat desviada pel porter Brull.

En la represa, al minut 55, Pol Benito ha fet pujar l'1 a 0 en el marcador. Un minut després, Oribe ha disposat d'una bona ocasió per fer el segon gol local.

Però l'alegria ha durat poc als homes de Marc Carrasco, ja que al minut 61, el FC Martorell ha igualat el marcador gràcies el gol de Víctor García. A partir d'aquí, els reusencs ho han intentat, però sense encert de cara a la porteria contrària.

El Reus FC Reddis tanca la temporada sent campió del grup tercer de Primera Catalana, amb 64 punts.