El resultat final a l'Estadi Municipal ha estat d'empat a 1 gol

13 d'Octubre de 2024, per Reusdigital.cat
  • El migcampista Ramon Folch i el central Andy Alarcón

Cedida

El Reus FC Reddis no ha pogut passar de l'empat (1-1), aquest diumenge, davant de l'Europa B a l'Estadi Municipal de Reus. Al quart d'hora de joc, Pau Russo ha disposat d'una bona oportunitat per fer el primer gol, amb una excel·lent rematada de cap, però el porter visitant Álvaro ho ha evitat.

Els reusencs ho han continuat intentant, amb un Pau Russo molt actiu que ha inquietat sovint la porteria de l'Europa B. Els visitants, però, han estat el primer a marcar, amb un gol de Buba al minut 39. A poc per acabar la primera part, Xavi Molina ha reclamat un penal a l'àrea visitant.

La represa ha començat bé per al Reus FC Reddis, ja que al minut 48 Ramon Folch ha igualat el resultat en un llançament de penal. Marc Carrasco ha volgut refer la línia ofensiva amb l'entrada de Pol Benito per Russo. Per la seva banda, l'Europa B, no s'ha tirat enrere i hauria pogut fer l'1 a 2 al minut 71, però s'ha topat amb una mà providencial del porter Verdejo.

A un quart d'hora per al final, Marc Grau i Sardà han entrat al terreny de joc del municipal per activar l'equip reusenc. Precisament Sardà, al minut 85, ha estat l'autor d'una nova ocasió, amb una rematada tova a les mans del porter. Finalment, el resultat ja no s'ha mogut i ambdós conjunts s'han repartit els punts.

En la pròxima jornada, el Reus FC Reddis es desplaçarà al camp del Vilassar.