Divendres, 01 de Març de 2024

Es lliuren els Premis Esport i Ciutat 2019

21 de Setembre de 2019, per Redacció
  • Foto de família dels premiats

    Cedida

L'Ajuntament de Reus ha lliurat els Premis Esport i Ciutat 2019, durant la vuitena gala que s'ha realitzat al Pavelló Olímpic Municipal aquest divendres al vespre. Els guardons reconeixen anualment esportistes, persones i entitats vinculats a la ciutat que hagin destacat durant la temporada esportiva. A l'acte hi ha assistit l'alcalde, Carles Pellicer, el regidor d'Esports, Pep Cuerba i d'altres regidors del consistori, representants d'entitats esportives, esportistes, familiars i un nombrós públic. El jurat, format per un representant del Consell Català de l'Esport i representants de la premsa esportiva sota la presidència del regidor d'Esports Jordi Cervera, ha escollit els premiats següents:

Premi Pioners de l'esport per reconèixer a qui amb la seva dedicació, van impulsar els inicis de l'esport a la ciutat en qualsevol dels seus vessants pròpies d'aquest impuls, com a esportista, tècnic, directiu o patrocinador, a Carme Saldaña i Amat Bertran, del Club d'Aeromodelisme Ciutat de Reus.

Premi Dirigents de l’Esporta a Maria Rosa Planelles, del Club Esportiu Alba de Reus i Mònica Balsells, del Reus Deportiu.

Premi Tècnics de l’esport per la funció de tècnic esportiu, tant dels esports de competició, com de l’esport base o formatiu, valorant tant l’aspecte del rendiment esportiu, com de la transmissió de valors i del compromís amb l’esport i la ciutat, a Rossend Benabarre, del Club Voleibol Reus i Cristina Becerra, del CF Reus Deportiu, Manel Seva, del CE Costa Daurada, i Javi Robles, del CF Reus Deportiu.

Premi Valors de l’esport per les accions, comportaments o actituds de clubs, equips, esportistes, seccions esportives o grups humans que destaquin pel seu valor ètic o moral en el marc dels valors positius de l’esport, a Sergi Piques del CN Reus Ploms i Roger Molina.

Premi Esport Adaptat a la campanya 'A l'estiu... Supera't, del Club Natació Reus Ploms i l'equip de Vela Adaptada, del Club Esportiu Alba de Reus.

Premi Millors Clubs, Equips o Seccions Esportives al millor club, equip o secció esportiva, pel seu èxit, trajectòria o resultat durant la temporada objecte del premi: l'equip juvenil A, del Club de Futbol Sala Reus, l’Associació Esportiva Pare Manyanet, l'equip Femení, del Club de Tennis Taula Ganxets de Reus i el Grup Xou Juvenil de Patinatge Artístic, del Reus Deportiu.

Premi d’Honor quan concorrin circumstàncies especials en persones o institucions que pels seus actes, accions o decisions es considerin mereixedores d’aquesta distinció excepcional, al Torneig Joan Petit Nens Amb Càncer, del Reus Deportiu; a l'empresa Borges International Group, SLU (Chief Corporate Strategy Officer) i el Centenari CN Reus Ploms i el 75è aniversari de la Secció d'Hoquei Patins (Isidre Guinjoan i Joaquim Martí).

Premi ‘Millor Esportista de la Ciutat de Reus’ al millor esportista de la ciutat en les categories femenina i masculina, categories màster, de promoció i absolut a: Cristina Gargallo, com a millor esportista màster femenina; Diego Torres (com a millor esportista màster masculí); Anna Cañado (com a millor esportista de promoció femenina); Pau Garcia, del Reus Deportiu (com a millor esportista de promoció masculí); Ariadna Sánchez (com a millor esportista abasoluta femenina); Abdessamad Oukhelfen (com a millor esportista absolut masculí).

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics