Dissabte, 19 d'Octubre de 2024

Un derbi com els d'abans

Empat a 1 gol entre Reus FC Reddis i Pobla de Mafumet, en un partit intens i de bon joc

09 de Novembre de 2023, per Aleix Pérez
  • Celebració del gol de Xavi Jaime

Andrés Romero

Repartiment de punts a l'Estadi Municipal en un derbi intersetmanal. L'1 a 1 entre el Reus FC Reddis i la Pobla de Mafumet deixa un gust agredolç. Dues faltes directes executades de forma magistral han determinat el marcador d'un derbi, en el qual  la rivalitat i certa tensió han estat protagonistes. A l'Estadi hi ha hagut l'ambient que caracteritzen els partits de màxima rivalitat de proximitat.

Els primers minuts de tanteig, els dos equips han intentat controlar la pilota en camp contrari per crear perill, tot i sense aconseguir-lo. Al minut 22, ha arribat l'ocasió més clara de la primera part en una bona combinació entre Ramon Folch i Nico Díaz que ha finalitzat amb una rematada de cap d'Aitor Serrano al travesser. La polèmica ha arribat en unes mans no assenyalades al jugador local Maxi Rosales al tram final de la primera part. Abans d'arribar al descans, un xut d'Oribe des de la frontal de l'àrea ha marxat desviat.

La segona part ha començat encara amb un punt més d'intensitat, havent-hi fins i tot petites picabaralles. Un dels moments destacats ha arribat en una falta a favor del Reus FC Reddis a la frontal de l'àrea al minut 54, que ha transformat Xavi Jaime amb una rematada precisa a l'escaire de la porteria visitant.

Posteriorment, el guió ha canviat i els locals han començat a estar més pendents d'arribar al final de partit, mentre que la Pobla estava més centrada en pressionar la porteria reusenca. L'empat ha arribat al minut 87, en una falta directa executada per Arnau molt semblant al gol fet anteriorment per Xavi Jaime. La rematada des d'una posició avançada ha superat la tanca defensiva i la pilota s'ha introduït a la porteria defensada per Alejandro Verdejo. Els últims minuts de partit han aportat emoció i repartiment de punts.

"Sabíem de la perillositat del joc de la Pobla i s'ha jugat com nosaltres esperàvem" ha assenyalat en roda de premsa Marc Carrasco. Per la seva part, l'entrenador de la Pobla, Adolf Baines, ha elogiat el joc del seu equip. A l'Estadi s'han aplegat unes 1400 persones, una bona assitència de públicEl pròxim cap de setmana, el Reus FC Reddis es desplaça a l'Hospitalet de Llobregat.