Dijous, 28 de Març de 2024

Un gol en l'últim segon deixa el Reus fora de la CERS

Edu Fernández ha classificat el Vilafranca amb un gol a tres dècimes de segon pel final

06 de Març de 2016, per Clàudia Bonet
  • Una jugada de l'encontre entre Vilafranca i Reus Deportiu

La tornada dels quarts de final de la Copa de la CERS, entre els reusencs i els vilafranquins es presentava com un dels partits més importants de la temporada pels dos equips. Els roig-i-negres s'havien imposat per un ajustat 2 a 1 a l'anada que deixava l'eliminatòria encara per resoldre. Per tant, l'eficàcia seria imprescindible per decidir la classificació. Els vilafranquins han sortit a buscar la porteria de Roger Molina i Marc Navarro l'ha trobat al minut 2, aprofitant la primera ocasió del seu equip per fer el primer.

Amb l'eliminatòria igualada, els locals han insistit i han pressionat als reusencs, però Roger Molina, amb diverses intervencions al llarg del primer temps, ha evitat que els vilafranquins desempatessin l'eliminatòria i es posessin per davant en el marcador global. En els darrers minuts de la primera meitat, els jugadors d'Enrico Mariotti també han disposat d'un parell d'ocasions, però Gerard Camps les ha refusat. En el segon temps, el Reus pressionava més al rival i avisava en diverses ocasions a Camps, però no ha estat fins al minut 39, quan Raül Marín ha aconseguit batre el porter vilafranquí i decantar l'eliminatòria cap al costat dels reusencs. La intensitat ha pres protagonisme a la pista i les alternances en el joc han estat constants. Al 47, els reusencs han comès la desena falta i Roger Rocasalbas l'ha transformat amb el 2 a 1 que tornava a igualar l'eliminatòria.

Quan faltaven pocs segons pel final, els roig-i-negres han buscat la desena falta dels locals, però s'han trobat amb una contra de Marc Navarro que Edu Fernández ha culminat, enviant la bola dins la porteria de Molina quan faltaven tres dècimes de segon per anar a la pròrroga. Un cop dur pel conjunt reusenc que diu adéu a la Copa de la CERS i es queda sense la possibilitat de seguir lluitant per un títol aquesta temporada