Valuós empat del CD Riudoms femení a Saragossa

Amb aquest partit, les del Baix Camp tanquen la pretemporada

02 de Setembre de 2024, per Artur Àvila
  • Imatge de l'encontre disputat a Saragossa

Cedida

El CD Riudoms tanca la pretemporada invicte després de l'empat a tres gols que va aconseguir diumenge al camp del primer equip del CFF Zaragoza, que milita a Segons divisió.

L'encontre va començar molt malament per les del Baix Camp quan al minut 3 les locals es van avançar en el marcador (1-0). Passats aquests primers minuts d'insistència local, les riudomenques van capgirar el lluminós amb dos gols en quatre minuts, obra de Lucia Acero i Clara Martínez. Al minut 25, la mateixa Clara Martínez va fer el tercer gol català en transformar un penal. La primera meitat va finalitzar amb un segon gol local que es feien les riudomenques en pròpia porteria.

La visitant Clara Martínez, després dels dos gols marcats i de l'assistència del primer del seu equip es va lesionar en una mà i ja no va poder incorporar-se al partit.

A la segona meitat, amb moltes juvenils per part riudomenca per les baixes de Marga Méndez, Andrea Vernet, Sara Roca, Mariona Casas i la definitiva de la irlandesa Naomi Slator, les locals van buscar capgirar el marcador i per moments van dominar el joc.

Tanmateix, la bona organització sobre el camp del CD Riudoms va fer que el CFF Zaragoza només aconseguís un gol en aquesta segona meitat, aconseguit, de nou, per les riudomenques en pròpia porteria.

Les juvenils Lucia Acero, autora del primer gol i la migcampista Olivia García, que va rebre el penal, han estat les jugadores més destacades del CD Riudoms.

Amb aquest partit les riudomenques tanquen una pretemporada on han obtingut dues victòries, dos empats i cap derrota. El dissabte vinent, les groguetes començaran la lliga de Tercera divisió, grup 3, visitant el camp del filial del Levante Badalona.