El Lleó de Reus es menja al restaurant Cal Gallisà. Aquest migdia de dilluns s'ha presentat, a l'establiment del Mercadal, la tapa dedicada a aquest element del Seguici Festiu. Hi han estat presents representants de la colla, així com la regidora Montserrat Caelles.
El responsable de cal Gallisà i creador de la tapa, Sergi Llambrich, i l'actor Pep Ayala també s'hi han sumat. La tapa del Lleó de Reus és feta de pop, porta allioli i avellana DO Reus. Serà disponible del 24 al 29 de juny.
La creació gastronòmica és "boníssima i majestuosa", segons s'ha assenyalat des del Lleó de Reus.
El responsable de cal Gallisà i creador de la tapa, Sergi Llambrich, i l'actor Pep Ayala també s'hi han sumat. La tapa del Lleó de Reus és feta de pop, porta allioli i avellana DO Reus. Serà disponible del 24 al 29 de juny.
La creació gastronòmica és "boníssima i majestuosa", segons s'ha assenyalat des del Lleó de Reus.
Etiquetes:
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics