L'arròs i altres productes de proximitat seran els protagonistes de les quartes jornades de l'Arròs Ganxet de Reus, que enguany se celebren del 25 d'abril fins a l'11 de maig. Hi participaran una vintena d'establiments de la ciutat. Les jornades estan promogudes per l'Associació d'Empreses d'Hostaleria Reus, amb la col·laboració de Reus Promoció, el Celler Terra i Vins i l'Arròs Bayo.
A l'acte de presentació de les jornades, que ha tingut lloc al restaurant Flaps, hi han assistit la regidora de Promoció de Ciutat de Reus, Noemí Llauradó; el president de l'AEH Reus Víctor Perales; el propietari i enòleg del Celler Terra i Vins Joan Maria Riera, i el representant de Nomen Foods, Xavier López, així com els restaurants participants.
A la presentació, la regidora de Projecció de Ciutat, Noemí Llauradó, ha reconegut que les jornades s'han convertit en un "esdeveniment plenament consolidat", i ha valorat la qualitat gastronòmica de Reus. A més ha reivindicat aquesta celebració com una porta d'entrada al producte local. Per la seva banda, el president de l'AEH a Reus, Víctor Perales, ha destacat la innovació que la cuina de l'arròs pot aportar al món de la cuina.
També hi han estat presents Joan Maria Riera, representant del Celler Terra i Vins i Xavier López de Nomen Foods. Tots dos s'han mostrat entusiasmats d'acompanyar amb els seus productes aquesta iniciativa. La trobada ha clos amb la degustació d'arrossos participants en les jornades.
Els restaurants participants són: Batticuore, Vermut Rofes Restaurant, Moto Sport Cafè, El Racó De Jp, Ferran Cerro Restaurant, Restaurant L'estel, Bar Amic de Reus, Terrassa Gaudí, La Lleona Cafeteria, Restaurant Peixeteries, Flaps, Buidasacs Restaurant, La Croketeria, Cervus Restaurant, Xivarri Tasca Reus, 14,5 Beer Wine, L'alkimista, Casa Coder, El Castell i Cal Gallisa.
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics