Aquest dimarts ha tingut lloc la inauguració del segon seminari per a Professors de Cuina d'Escoles d'Hosteleria, amb la conferència 'Pesca, sostenibilitat i cuina', a càrrec de Joan Lluís Alegret de la Universitat de Girona. En la presentació, que ha tingut lloc al Centre de Convencions de Port Aventura, hi han assistit una seixantena de professionals del sector.
La trobada també busca posar en contacte als professionals amb els seus companys de professió i impulsar l’intercanvi de coneixements i experiències entre un col·lectiu tan important per a la restauració i la gastronomia arreu de l'Estat. La temàtica escollida com a fil conductor del seminari és la ‘Cuina del Mar’.
El Seminari, que s'allargarà fins aquest dijous, té com a objectiu recolzar el sector de l’hosteleria aportant coneixements als professors de cuina de les Escoles més prestigioses l'Estat espanyol per tal que aquests els puguin transmetre als seus alumnes. Durant aquests tres dies, hi participaran gairebé una trentena de professors.
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics