Diumenge, 01 de Setembre de 2024

Una cursa de 100 quilòmetres pel Camp servirà per recollir fons contra el càncer

16 de Febrer de 2022, per
  • La cursa, d'uns 100 quilòmetres, recorrerà diverses poblacions del Camp

    Cedida

El cap de setmana del 29 i 30 d’octubre, la Lliga Contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i Terres de l’Ebre, juntament amb l’equip de KMxTu i amb CEAN i Naturetime Events com a productors de l'esdeveniment, organitzaran Lliga’t a la Vida – Trail, una cursa per equips al Camp amb un recorregut de 100 quilòmetres i un límit de 26 hores per a realitzar-la.

Lliga't a la Vida - Trail és una cursa a peu, de llarga distància, a realitzar en format d'equips i per relleus. Té una finalitat solidària on totes les donacions de forma íntegra es destinaran a la Lliga Contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i Terres de l'Ebre amb l'objectiu de millorar la qualitat de vida dels pacients oncol gics i de les seves famílies.

Per poder participar caldrà que cada equip, que ha d’estar format per mínim de sis i un màxim de set participants, aconsegueixi recaptar un mínim de 700 euros, en forma de donatiu, que s'haurà d'efectuar amb data límit del dia 19 d'octubre de 2022. D’aquesta manera, a través del web www.lligatalavida.cat, cada equip que vagi fent la inscripció tindrà un espai propi on es podrà anar veient el que porta recaptat. Tothom qui vulgui podrà fer el seu donatiu a l’equip que desitgi.

Pel que fa a la cursa, es tracta d’un recorregut circular de llarga distància d’aproximadament 100 quilòmetres tenint com a punt principal de sortida i arribada el Port de Tarragona. Durant tot el recorregut és condició indispensable que hi hagi sempre, com a mínim, tres membres de l’equip en cursa. Es podran fer relleus en els diferents punts d’avituallament i de control de pas que estaran situats en les poblacions de final de cada tram on hi hauran zones de pàrquing específiques per poder arribar en vehicle. La resta de membres de l’equip fan de suport. Cada equip pot organitzar-se segons les seves necessitats, fent servir l’estratègia que cregui més oportuna a l’hora de fer els relleus.

L’objectiu de la cursa és poder recaptar el màxim de diners possibles alhora que es gaudeix de l’esport en equip. Si una cosa tenim clara és que en aquesta cursa guanyem tots”, han exposat aquest dimecres des de l’organització. Les inscripcions ja estan obertes, per no serà fins als propers dies que estarà habilitada l’opció de poder començar a fer donatius a cadascun d’ells.
 

Imatge de la presentació de l'esdeveniment Foto: Cedida



 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics