Diumenge, 14 de Juliol de 2024

L’Ajuntament del Morell reconeix els alcaldes i els regidors del municipi

03 d'Abril de 2023, per Reusdigital.cat
  • Una imatge amb els homenatjats

    Cedida

El jardí de l’Ajuntament del Morell va acollir dies enrere un acte per homenatjar els alcaldes i els regidors del municipi des de la restitució de la democràcia, el 1979. “Volíem fer-los un reconeixement públic”, ha dit l’alcalde morellenc, Eloi Calbet, “i donar un especial protagonisme als exalcaldes Josep M. Montserrat Espanyol i Pere Guinovart Dalmau, que van destinar molts anys de la seva vida a fer del Morell el lloc on ara vivim”.

Així, es va lliurar un petit record als més de 60 regidors que han passat pel consistori en els darrers quaranta-quatre anys, amb un reconeixement especial per a M. Lluïsa Policarpo Garriga, que va ser la primera dona regidora, del 1999 al 2007 i del 2011 al 2015. També es va entregar una fotografia commemorativa als dos exalcaldes.

Val a dir que aquest acte va servir per engegar la celebració del 850è aniversari del Senyoriu del Morell. I és que el 1173 va tenir lloc la donació d’un tros de terra del terme del Codony, feta separadament per l’arquebisbe Guillem de Torroja i el rei Alfons I, a Berenguer dez Prats i la seva muller Dolça. Un fet que va donar lloc al poble, i que es commemorarà al llarg d’aquest 2023 amb altres activitats.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges