Divendres, 26 de Juliol de 2024

Reus en Moviment convida a la reflexió sobre la comunicació local

21 d'Abril de 2023, per Reusdigital.cat
  • Cedida

Els principals reptes i el futur de la comunicació local centraran aquest dissabte 22 d’abril, a partir de les 12 del migdia, una nova sessió del cicle Reflexions en Moviment, que es farà al tendal itinerant de Reus en Moviment instal·lat en aquesta ocasió a la plaça d’Evarist Fàbregas, al Pallol.

En aquesta sessió oberta a la ciutadania, titulada Reptes i futur de la comunicació local, hi participaran com a dinamitzadors el periodista i professor associat de la Facultat de Comunicació de la URV, Francesc Domènech, i el periodista, professor d’ensenyament secundari i membre de Reus en Moviment, Jordi Suárez.

El cicle Reflexions en Moviment proposa un seguit de converses obertes a la ciutadania que es porten a terme al tendal informatiu itinerant de Reus en Moviment on es plantegen xerrades a l’entorn de reptes de present i de futur de la ciutat.

En les pròximes setmanes Reus en Moviment organitzarà noves sessions del cicle que tractaran qüestions d’àmbit ciutadà i municipal, "amb l’objectiu d’oferir propostes de govern i al mateix temps escoltar possibles inquietuds i suggeriments de la ciutadania", segons s'ha fet saber des de la plataforma.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges