Divendres, 26 de Juliol de 2024

La CUP de Reus presenta el cartell de la campanya electoral i el seu lema

23 d'Abril de 2023, per Reusdigital.cat
  • Mònica Pàmies amb la resta de membres de la llista de la CUP

    Cedida

La CUP de Reus concorrerà a les eleccions del pròxim mes de maig sota el lema Un Reus per viure-hi bé. Així ho ha fet saber aquest diumenge de la diada de Sant Jordi, quan ha presentat el cartell per aquesta campanya electoral. Es tracta d'una il·lustració que mostra, a través de dibuixos, els punts forts del programa del partit anticapitalista, com el feminisme, l'habitatge o la cultura de la ciutat.

Segons el cupaires, el lema mostra “la importància de tenir uns serveis públics forts que permetin viure en unes condicions assegurades de seguretat i confort, fet que es va evidenciar després de la pandèmia”. En el comunicat emès, apunten que “fa anys que la CUP insisteix a fer de Reus una Ciutat Mediterrània, que permet viure al teu barri o zona amb identitat pròpia i els serveis garantits a una distància de 5-10 minuts. És a dir, una ciutat que garanteixi zones verdes, serveis públics bàsics, oci, comerç, etc., a prop de casa i no una ciutat aparador on el centre és un motor social, cultura i econòmic, però els barris es redueixen a zones alienes a la vida activa de la ciutat”.

De la mateixa manera que en les darreres eleccions, per aquests comicis la CUP de Reus també comptarà amb una cançó que ha compost un nou grup musical del territori, La Cosina, i rep el nom d'”Un Nou Sender”. La CUP i el grup de folk presentaran aquest diumenge al vespre, a la Taverna Despertaferro, la cançó per culminar la diada.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (2)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Comentaris

Arturo de Reus.  23 d'Abril de 2023

LAS LEYES CONTRA LOS OKUPAS PARA CUANDO???

Europa endurece las leyes contra los OKUPAS, mientras en España y más concretamente en Reus las relaja... Para cuando se adaptarán las leyes europeas a la Española. ¿Que dice la CUP a eso en su campaña?
Antonio Maura, de Reus  23 d'Abril de 2023

BARRIOS PARA PODER VIVIR BIEN...!!!

Barrios sin incivismo, con seguridad, sin drogadicción y respeto hacia los vecinos a partir de 10 de la noche hasta las 8 de la madrugada, trabajo digno y limpieza... No lo veo por ninguna de sus propuestas...

Reportatges