Diumenge, 28 d'Abril de 2024

El Festival Nomad s'instal·la al parc del Pinaret de Cambrils

En el marc de la 64a Fira Multisectorial de la vila marinera, al juny

29 d'Abril de 2023, per Redacció
  • Una imatge d'arxiu d'un sector del parc del Pinaret, de Cambrils

    Cambrils.cat

El Festival Nomad inicia la seva primera edició al parc del Pinaret de la mà de la 64a Fira Multisectorial de Cambrils "per oferir una experiència d'oci i cultura" durant el cap de setmana del 2 al 4 de juny. L'alcalde, Oliver Klein; el regidor de Promoció Econòmica, Juan Carlos Romera; el director de Nomad, Daniel Vicente, i el director artístic del festival, David Nicolás, han presentat la programació de la primera edició del Nomad Cambrils. L'esdeveniment "arriba amb la voluntat d'oferir un espai màgic i en moviment on els visitants puguin oblidar la rutina, retrobar-se amb la música en directe i rodejar-se d'un entorn agradable per gaudir de la cultura, gastronomia, la cervesa artesana i comprar a petites marques, donant suport així les empreses locals i de proximitat", segons s'ha apuntat des de l'organització. 

Tret de sortida a la temporada estiuenca 

L'alcalde de Cambrils ha explicat que la fira és "una cita molt especial" per a Cambrils i que s'ha treballat "amb la premissa de mantenir les activitats més tradicionals que ja funcionen però alhora innovar amb noves propostes dirigides a tots els públics com el circ o el festival Nomad".

Nomad Cambrils "neix amb la idea de ser el tret de sortida de l'estiu i com una espai d'esbarjo i desconnexió dins de la 64a Fira Multisectorial, amb la filosofia d'oferir una fusió de música en viu, gastronomia, animació familiar i market de dissenyadors independents", ha dit Romera al seu torn. 

Concerts, un mercat i cerveses artesanes 

Tindrà lloc els dies 2, 3 i 4 de Juny al parc del Pinaret i obrirà en diferents franges horàries. El divendres dia 2, de les 5 de la tarda fins a la 1 de la matinada; el dissabte 3, de les 11 del matí fins a la 1 de la matinada; i el diumenge, dia 4, des de les 11 del matí i fins a les 10 de la nit.

Inclourà més de vuit concerts, així com espectacles familiars, animacions infantils, contes musicals i una zona de jocs oberta tots els dies per als més petits. Els visitants també gaudiran d'una acurada selecció de 12 dels millors foodtrucks de tot Catalunya a més d'altres espais gastronòmics, 10 estands de cervesers artesans i un espai market amb presència de més de 20 marques independents. L'entrada al festival i totes les actuacions seran gratuïtes tant per adults com infants i donarà accés il·limitat a totes les activitats programades. 

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics