Dissabte, 20 de Juliol de 2024

Reusdigital.cat i LANOVA Ràdio de Reus organitzen el debat electoral de les municipals

El 15 de maig, a les 7 de la tarda i a la sala Santa Llúcia, amb accés lliure

05 de Maig de 2023, per Reusdigital.cat
  • Imatge dels sis candidats que prendran part al debat electoral de Reusdigital.cat i LANOVA Ràdio de Reus

    ACN

Els mitjans de comunicació de proximitat Reusdigital.cat i LANOVA Ràdio de Reus coorganitzen el debat electoral de la campanya de les municipals d'enguany. Serà el 15 de maig, a la sala Santa Llúcia, des de les 7 de la tarda i amb accés obert al veïnat. El debat serà presentat i moderat pel periodista Francesc Domènech.

Hi prendran part els sis candidats de les forces que actualment tenen representació al plenari, és a dir: Teresa Pallarès (Junts per Reus); Noemí Llauradó (ERC Reus); Sandra Guaita (PSC Reus); Mònica Pàmies (CUP Reus); Débora García (Cs Reus); i Daniel Rubio (Ara Reus). El debat es podrà seguir a través de les xarxes socials dels dos mitjans. 

 

Envieu les vostres preguntes

 

Amb l'ànim de fer el debat més i obert i partícip, convidem als lectors de Reusdigital.cat a preguntar als candidats presents a l'acte sobre qualsevol aspecte ciutadà que cregueu oportú. Us demanem que les preguntes se cenyeixin a aspectes de l'àmbit municipal

Les preguntes cal que les feu a través del correu info@reusdigital.cat. Dels correus rebuts, els mitjans en farem una tria aleatòria. En el correu, cal que indiqueu nom i cognoms, així com a quin candidat adreceu les vostres preguntes. Moltes gràcies per la vostra participació.

 

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges