Dimarts, 30 de Juliol de 2024

2a Jornada Antiplàstics La Llosa

12 de Maig de 2023, per Redacció
  • Cartell de la jornada

    Cedida

L'alumnat del CFGS EAS Socioesportiu de l'IES Josep Tapiró i de l'Itinerari Formatiu Específic (IFE) de Reus celebren el 12 de maig la 2a Jornada Antiplàstics La Llosa 2023. Aquesta campanya està inclosa en l'acció comunitària de Let's Clean Up Europe, amb un conjunt d'activitats de sensibilització mediambiental i activitats ludicoesportives adreçades a la comunitat educativa dels dos centres.

La iniciativa, que es porta a terme a Cambrils per segona vegada, compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de Cambrils, el Patronat Municipal de Turisme de Cambrils i les empreses Ingesol i Secomsa. L'objectiu és conscienciar la població i fomentar la reducció i recollida de plàstics i d'altres deixalles que són dipositades per l'acció humana o per les pluges a les platges de la Costa Daurada.

Amb l'eslògan La Llosa no és cap brossa, l'alumnat dels dos centres farà sessions prèvies de sensibilització juntament amb accions de prevenció i consells per a la ciutadania, dins del projecte ApS (Aprenentatge per un Servei), utilitzant els canals de divulgació de les xarxes socials com Instagram (stories i publicacions) o TikTok. Paral·lelament, es treballarà l'ús de les Tecnologies d'Aprenentatge i Coneixement (TAC), així com la difusió de continguts educatius per a altres usuaris i l'ús responsable les xarxes socials.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges