Dimarts, 20 d'Agost de 2024

Guaita assenyala 'l'hora del canvi' a la ciutat

La candidata socialista presenta un programa electoral centrat en propostes per desenvolupar polítiques socials, accions en ciència i innovació i preservar el medi ambient

09 de Maig de 2023, per Marc Busquets
  • Guaita i els socialistes han presentat el cartell de la campanya i el programa electoral

    MBO

"Creiem que ha arribat l'hora del canvi a Reus, i creiem que som l'únic partit que el pot liderar". Amb aquesta afirmació ha presentat la candidata del PSC, Sandra Guaita, el cartell de la campanya i les línies mestres del seu programa. Ha estat aquest matí de dimarts, a la plaça de Prim, i envoltada de militants i altres components de la llista. La socialista ha indicat que concorrerà a les municipals amb 250 propostes per a la ciutat i els seus veïns, i que a l'hora de confeccionar el seu "projecte de govern" ha recollit "més d'un miler" d'aportacions de particulars i entitats. La majoria, ha precisat, se centren en accions de millora de la seguretat i de la via pública, si bé aborden altres àmbits com l'habitatge. 

 

'Tres eixos bàsics'

 

Guaita ha apuntat que el programa s'articula a partir de "tres eixos bàsics: les polítiques socials, la ciència, la innovació i l'economia i, per últim, el medi ambient". La candidata ha exposat que les propostes s'han estat treballant "amb la gent de Reus" durant tot el mandat que deixem enrere, un temps en què "hem copsat que a Reus cal un canvi". En aquest sentit ha precisat que la capital del Baix Camp ha de canviar "les seves dinàmiques i el seu ànim". "Cal que activem la ciutat, i cal crear xarxes per fer, entre tots, el Reus que volem", ha manifestat. 

La socialista ha comentat algunes propostes concretes, distribuïdes aquestes en els eixos programàtics ja esmentats. Ha posat d'exemple l'habitatge, àrea on "fa falta una resposta immediata" que podria ser l'establiment de convenis amb la Sareb i òrgans similars. "No obstant això, sabem que cal anar més enllà", ha matisat, tot avançant que el programa inclou també projectes constructius de pisos. Quant a la via pública, Guaita ha recordat que temps enrere ja es va presentar una proposta per desenvolupar una aplicació mòbil amb la qual el veïnat podria informar les brigades municipals de desperfectes als carrers, posem per cas. 

Quant a la seguretat ciutadana, la líder del PSC reusenc ha manifestat que "ja vam proposar ampliar la plantilla de la Guàrdia Urbana", si bé ha volgut afegir que "també volem introduir la figura de l'agent cívic". 

 

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (1)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Comentaris

Saxo tenor  09 de Maig de 2023

Pepito de l'arena

Doncs anem bé. Teniu el rellotge avariat, per veure l'hora del canvi. Botiflers !