Diumenge, 01 de Setembre de 2024

Cinc plans per a un cap de setmana electoral

Agafeu l'agenda: us proposem música, cinema, dansa i una cita gastronòmica al Mercat Central de Reus

25 de Maig de 2023, per Reusdigital.cat
  • Joan Masdéu, un dels protagonistes del cap de setmana

    Cedida

Arriba un cap de setmana marcat, de ben segur que ho sabeu, per les eleccions municipals. Diumenge, els reusencs i el veïnat de les poblacions del Camp són cridats a les urnes per determinar la composició dels consistoris del territori. Més enllà de la política, però, l'agenda lúdica i cultural dels propers dies és plena de possibilitats. Reusdigital.cat us ofereix, com és habitual, un llistat amb cinc propostes diverses. En aquesta ocasió, teniu música, dansa, menjar i beure i una fira d'artesania al vostre abast!

 

'Les quatre estacions'

 

Divendres, a dos quarts de 9 del vespre, el Teatre Fortuny de Reus acollirà la representació del ballet Les quatre estacions, un espectacle amb coreografia d'Ilia Jivoy.  Trobareu més informació aquí

Les entrades, a un preu de 10 euros, es poden adquirir en aquest enllaç.

 

'West side story', al Cineclub del Centre de Lectura 

 

També el divendres, però una mica més tard (a les 9 del vespre), el Cineclub del Centre de Lectura organitza una nova projecció. Es tracta de l'aproximació que Steven Spielberg ha fet d'un clàssic com West side story. La pel·lícula es projecta en versió original subtitulada. 

 

 

18a Fira de l'artesania i vells oficis de Marçà

 

I de Reus al Priorat. Dissabte, a la localitat de Marçà, hi té lloc la 18a edició de la Fira de l'artesania i vells oficis. La jornada arrencarà a les 10 del matí i s'allargarà fins ben entrada la nit. Cercaviles, concerts, parades de venda de productes... d'opcions per gaudir en tindreu no poques, al vostre abast. 

 

Descarregueu-vos el programa

 

Menja't el Mercat a Reus

 

Dissabte a la tarda, i fins al vespre, el Mercat Central de Reus acull una nova edició (la 10a, ja) del Menja't el Mercat. Es tracta d'una iniciativa per degustar creacions gastronòmiques creades per a l'ocasió. 

Si en voleu saber més, llegiu aquest contingut

 

Concert de Joan Masdéu

 

El reusenc Joan Masdéu presenta, el dissabte al Teatre Fortuny presenta el disc Els dies que vindran. La cita és a les 8 del vespre, i les entrades es poden comprar aquí. Tenen un preu de 10 euros. 

 

 

 

 

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics