Menja’t el Mercat, la nit de degustació de tapes del Mercat Central, torna després del parèntesi obligat per la pandèmia i arriba enguany a la 10a edició. Els paradistes del Mercat Central organitzen la festa el dissabte 27 de maig, de dos quarts de 7 de la tarda a les 11 de la nit.
Gastronomia i música al Mercat Central
Després de nou edicions exitoses (l'última, el maig de 2019) Menja’t el Mercat es fa com sempre l’últim dissabte del mes de maig al vespre. Com ja és habitual, una vintena de parades prepararan una o més tapes, que s’acompanyaran de vi i altres begudes. En total, hi ha una trentena de tapes creades amb els productes del mercat, com poden ser steak tartar, arrossos o platets amb peix.
A més de la gastronomia, el Mercat Central s'omplirà de música amb les dues activitats paral·leles que es faran durant la tarda i el vespre. A les 7 de la tarda, s'ha organitzat una classe de ball davant la façana del Mercat oberta a tothom que comptarà amb vora una cinquantena de ballarins. La classe, que serà d'una modalitat de swing, anirà en línia amb el concert de les 9 del vespre, a càrrec de la Reus Big Band, que amb 18 músics oferirà una actuació per als assistents de la festa gastronòmica.
Els tiquets de les degustacions mantenen el preu
El preu del tiquet combinat es posa a la venda per 10 euros i ofereix un paquet de tres tapes i dues begudes. Sense el tiquet combinat, cada tapa es vendrà a 2,50 euros i la beguda a 1,50 euros, un preu que els paradistes han intentat mantenir com a les altres edicions per arribar a tots els públics. Els tiquets de degustació es podran adquirir de manera anticipada a algunes de les parades participants o el mateix dissabte 27 de maig als dos punts de venda que s’intal·laran a l’interior del mercat.
Segons el regidor d'Empresa i Ocupació, Carles Prats, "el seu objectiu és donar a conèixer el Mercat Central a un tipus de públic que normalment no accedeix a aquest espai". Aquesta desena edició de Menja't el Mercat, s'inauguraran dues noves parades de l'equipament, que són els establiments ADN Sistaré i Soho by Tarraco Sea Food.
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics