Dijous, 11 de Juliol de 2024

Entre Veïns vol fer mercadets de 'Km. 0' als barris

La iniciativa començaria al barri de la Immaculada

22 de Maig de 2023, per Redacció
  • La proposta d'Entre Veïns passa per fer mercats de proximitat als barris

    Reusdigital.cat

Entre Veïns Reus vol fomentar la comercialització de productes agroalimentaris de la comarca "tot facilitant, de forma ràpida i àgil, la venda directa per part dels seus productors". La plataforma ha assenyalat que això seria possible "mitjançant la instal·lació de mercats de Km. O a diferents barris de la ciutat de forma periòdicament, per tal que aquells productors que estiguin en situació de comercialitzar els seus productes ho puguin fer directament amb el consumidors finals".

L'objectiu "és el de fer costat al petit empresari, als productors de fruits secs, olis, fruites o verdures, formatges i mató, per fer valer la qualitat dels productes ecològics i els avantatges d'aquests tipus de productes".

La iniciativa s'iniciaria al barri de la Immaculada i seguiria per barris com Fortuny, Gaudí, i Horts de Miró, " tot aprofitant les seves places", en una acció que "representaria una dinamització comercial" d'aquestes zones del terme. Aquesta experiència "es desenvolupa des de fa anys a ciutats del sud de França amb un gran èxit i gaudeix d'una àmplia acceptació", s'ha apuntat des d'Entre Veïns.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges