Dimarts, 23 de Juliol de 2024

Mont-roig del Camp se suma a la celebració de l'Orgull LGTBIQ+

S'ha programat una exposició itinerant, una sessió de música electrònica i un bingo drag

21 de Juny de 2023, per Reusdigital.cat
  • 'Posa't les ulleres!' commemorarà el Dia Internacional de l'Orgull LGTBIQ+

    Cedida

Un seguit d'actes i el lema 'Posa't les ulleres!' porten a Mont-roig del Camp la commemoració del Dia Internacional pels drets del col·lectiu LGTBIQ+ el 28 de juny. La programació s'encetarà amb la lectura del manifest institucional que tindrà lloc a les 12 davant de l'Ajuntament, a Mont-roig i una hora més tard, davant de les oficines municipals de Miami Platja.

Des del mateix dimecres 28 i fins al 5 de juliol, es podrà visitar l'exposició 'Diversitat trans en l'adolescència', d'Anna Lofi, al Centre Polivalent de Miami Platja i a l'Espai Jove k de Mont-roig, del 6 al 14 de juliol. El dijous 29 se celebrarà també una sessió de música electrònica i un bingo drag, a càrrec de Beverly Hole i Ma Espetek a la pèrgola de la Platja de Cristall de Miami Platja a les 7 de la tarda i l'endemà a la mateixa hora, a la plaça Miramar de Mont-roig.

L'objectiu dels actes és donar visibilitat als drets de les persones de gèneres i sexualitats dissidents i instar a la tolerància zero amb la discriminació per raó de l'orientació sexual, identitat de gènere o expressió de gènere de les persones. A més a més de les anteriors propostes l'Ajuntament promourà, durant els mesos vinents, la formació del seu personal amb l'objectiu de dotar als i les professionals de l'administració d'eines per a garantir la implementació de la Llei 11/2014 i, en conseqüència, garantir els drets de les persones LGBTI i evitar la discriminació per raó de LGBTIfòbia.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges