Diumenge, 21 de Juliol de 2024

Punt final als caps de setmana d'agost

L'últim cap de setmana del mes d'agost ve acompanyat de plans i propostes culturals

25 d'Agost de 2023, per Reusdigital.cat
  • Festival Pròleg de Cambrils

    Festival Pròleg

L'estiu encara és viu i les activitats d'oci continuen omplint els dies per no parar de gaudir-lo al màxim. Els dies 25, 26 i 27 d'agost, el territori acull una sèrie d'esdeveniments que, de ben segur, us cridaran l'atenció.

 

Festival Pròleg de Cambrils

 

El parc del Pescador viurà divendres una nova edició del Festival Pròleg, una proposta cultural heterogènia i festiva que combina actuacions musicals, tallers, espectacles i espai d'exposició per a artistes.

A partir de les sis de la tarda, l'espai comptarà amb un programa per a tots els públics i l'accés al recinte serà gratuït.

 

Capvespres a la Cartoixa

 

En el marc del cicle Capvespres a la Cartoixa, el divendres a les sis de la tarda, tindrà lloc el concert del grup ReBla'T. En aquesta ocasió, la formació en versió mini orquestra oferirà músiques des del Barroc fins al segle XX, des de J.S. Bach, passant per Barber, Vivaldi i Dvořák.

 

Fires i festes de Prades

 

Prades torna a celebrar les seves Fires i Festes, i ho fa amb un programa farcit de propostes. Pel que fa al cap de setmana, el divendres hi haurà la festa de l'escuma, el concurs de petanca i la macrofesta per la nit, entre altres esdeveniments. El dissabte s'oferirà una visita guiada, que rep el nom de "Prades, la vila vermella" i també se celebrarà el ball de fira amb l'Orquestra Pensylvania. I el diumenge, algunes de les activitats programades són el tir al plat, la cercavila del ball de gegants i el correfoc.

 

Festival Eufònic 

 

Eufònic 2023, el festival d'arts sonores, visuals i digital-performatives de les Terres de l’Ebre, celebra la seva dotzena edició fins al 27 d'agost en diferents espais del Delta de l'Ebre.

Per a aquesta edició, Eufònic 2023 compta amb un espectacle audiovisual immersiu amb visuals reactius, art digital, noves sonoritats que emergeixen des de la dissidència, propostes musicals híbrides que qüestionen la normativitat... El festival programa un altre tipus de propostes, com la relectura en clau electrònica del flamenc, i hi tenen cabuda altres estils de música com el pop o el punk.

 

Oppenheimer

 

Us recomanem anar al cinema a veure el thriller ‘Oppenheimer’, protagonitzat per Cillian Murphy i Emily Blunt, i dirigit i escrit per Christopher Nolan, director de la trilogia del cavaller fosc Batman, "Origen" i "Interestellar". La pel·lícula explica la història del físic J. Robert Oppenheimer i el seu paper com a desenvolupador de la bomba atòmica.

És una pel·lícula de caràcter èpic i mostra una visió de la Segona Guerra Mundial des de dins i amb una motivació científica, la qual "amaga" la política.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges