Divendres, 19 de Juliol de 2024

The Slow Show s'ho pren amb calma

Aquest cap de setmana us recomano la música d'aquest grup de Manchester

13 d'Octubre de 2023, per Marià Arbonès
  • Portada del disc 'Lust and learn', de The Slow Show

    The Slow Show

The Slow Show és un grup format el 2010 a Manchester, tot i que els quatre músics que l'integren actualment viuen repartits per diversos països europeus. De fet, són més coneguts als Països Baixos o a Alemanya que al seu país d'origen. Com el seu nom apunta, les seves cançons són de ritme calmat, amb lletres agredolces i emotives caracteritzades per la veu profunda de baríton del seu cantant, Rob Goodwin. Els altres tres músics són Frederick 't Kindt (teclats), Joel Byrne-McCullough (guitarra) i Chris Hough (bateria). 
 
Musicalment, se'ls compara amb The National. Efectivament, entre les dues formacions hi ha coincidències. Per exemple, el nom de The Slow Show és el mateix que el d'una cançó del grup nord-americà. També s'assemblen les veus potents dels dos cantants i el pop-rock harmoniós, melòdic i amb aires melancòlics que presenten tots dos grups. 
 
The Slow Show han publicat cinc àlbums, més alguns senzills i EP, i en aquesta trajectòria es fa evident el seu interès per explorar nous territoris; això sí, sense deixar de banda els ritmes a foc lent. El seu últim àlbum s'anomena 'Subtle Love', publicat el mes passat, però en el vídeo us presento la cançó "Sharp Scratch", del disc 'Lust and Learn' (2019). Escolteu-la durant el cap de setmana, sense presses. Potser és millor prendre's la vida així, com la música de The Slow Show, oi?  

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges