Dimarts, 20 d'Agost de 2024

La CUP proposarà al plenari una modificació del projecte de la Hispània

El cupaires demanen reduïr el nombre de places de pàrquing damunt dels habitatges de protecció oficial

16 de Novembre de 2023, per Reusdigital.cat
  • La CUP proposa fer modificacions en el projecte urbanístic de la Hispània

    Cedida

El grup municipal de la CUP presentarà una moció al plenari municipal d'aquest divendres per demanar al govern que modifiqui el projecte del pàrquing de la Hispània. Els cupaires volen reduir l'abast a l'àrea de sota els pisos d'habitatges de protecció oficial que estan projectats fora dels sectors on s'han detectat contaminants.

La CUP ha assenyalat que, "a banda de protegir la salut dels veïns, les arques municipals reduirien la despesa en uns vuit milions d'euros". A més, segons el partit, "l'Ajuntament també s'estalviaria el sobrecost inicial per aplicar els protocols imposats per l’Agència de Residus de Catalunya". També han argumentat la modificació amb el cost que tenen les analítiques periòdiques que requereixen els protocols de seguretat.

La regidora i portaveu del grup municipal, Mònica Pàmies, ha dit que "la modificació del projecte no seria motiu per a perdre l'ajuda dels Fons Next Generation, ja que està vinculat als habitatges i no pas al pàrquing". A més, creu que "acceleraria la construcció dels pisos d'habitatge de protecció oficial que estan plantejats en la zona no contaminada".  Pàmies ha afegit que el "context actual de crispació entre els reusencs per l'augment d'impostos podria tenir solució amb aquesta reducció del cost del projecte". 

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics