Dilluns, 15 de Juliol de 2024

Més de 5.000 visitants fan parada al TurisMarket

L'organització ha confirmat una segona edició

21 de Febrer de 2024, per Reusdigital.cat
  • Durant dos dies, la fira ha aplegat una seixantena d'expositors

    Cedida

El TurisMarket, el saló per als professionals de l'hostaleria i el turisme a la demarcació de Tarragona, ha aplegat a més de 5.000 persones durant el 19 i 20 de febrer. Organitzat per la Federació Empresarial d'Hostaleria i Turisme (FEHT), aquesta ja ha confirmat una segona edició al mateix firaReus Events sobre les mateixes dates. Durant dos dies a firaReus Events, professionals d’hotels, càmpings, apartaments, restaurants i empreses de càtering de la demarcació de Tarragona han pogut descobrir l’oferta del sector de l'hostaleria i turisme, posant al seu abast tot el necessari perquè puguin fer front als seus projectes empresarials i als nous reptes d'aquest sector en transformació contínua.

 La presidenta de la FEHT, Berta Cabré, ha valorat molt positivament aquestes xifres: "ha estat un èxit, sabíem que a la nostra demarcació ens mancava un esdeveniment com aquest i ha quedat totalment demostrat. Enguany, a darrera hora alguns es volien afegir, però ja no hi érem a temps". Respecte als visitants, Cabré ha explicat que "sobretot ens han visitat professionals, tant de grans empreses com d’empreses familiars o pimes". Amb tot, Cabré ha fet una valoració molt positiva d’aquesta primera edició: "Sense dubte, hem aconseguit l’objectiu clau de TurisMarket que és donar a conèixer proveïdors de productes i serveis locals, la majoria d’expositors són de proximitat, de quilòmetre 0".

Sisena edició de Treballa al Turisme

A més, durant el matí de dimarts, al mateix recinte de firaReus Events i coincidint amb TurisMarket, s’ha dut a terme la sisena edició de la jornada Treballa al Turisme. Aquest esdeveniment, impulsat per la FEHT i per totes les associacions que en formen part, va permetre a 1.500 persones, interessades a treballar al sector turístic, conèixer una quarantena d’empreses de la província en un mateix espai i al mateix temps.

En el marc de TurisMarket, les classes dels diferents graus de la Facultat de Turisme i Geografia de la Universitat Rovira i Virgili s’han desplaçat fins a firaReus Events.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges