Dilluns, 12 d'Agost de 2024

Salou formalitza el contracte de la brossa amb l'empresa GBI

Tindrà 12 anys de durada

20 de Març de 2024, per Reusdigital.cat
  • El contracte s'ha formalitzat a l'Ajuntament de Salou

    Cedida

Salou ha formalitzat aquest passat dimarts el nou contracte dels serveis de recollida selectiva de residus urbans i transport a les respectives plantes d’eliminació i valorització, gestió de la deixalleria, neteja viària pública i de les platges del municipi i serveis de gestió de les fraccions, així com la recollida i transport d’oli domèstic usat i roba i calçat del municipi.

El termini total de durada del contracte és de dotze anys, comptats a partir de la data de formalització de l’acte d’inici de prestació dels serveis, que es preveu dur a terme a partir del 15 de maig de 2024. Amb aquest important pas endavant en la millora de la recollida de residus, Salou es compromet a continuar millorant la qualitat de vida dels salouencs i salouenques i a treballar per la conservació de l’entorn i la imatge de la ciutat.

El passat setembre de 2023 el plenari municipal va aprovar l’adjudicació del contracte del servei licitat, corresponent al lot número 1, a favor de l’empresa GBI PAPREC SA. Aquest contempla els serveis de recollida i transport de les fraccions resta, orgànica, envasos lleugers, paper i cartró, vidre, mobles, voluminosos i piles, poda i jardineria, neteja viària, neteja de platges, recollida selectiva de platges i gestió de la deixalleria fixa, deixalleries mòbils i mini-punts nets del municipi de Salou.

Una de les iniciatives més destacades del servei és la implementació d’una prova pilot de recollida de residus "porta a porta" a les zones més turístiques i comercials, on hi ha grans generadors de residus. Es tracta dels establiments ubicats als carrers Carles Buïgas, Colón, Montblanc, Brussel·les, Barbastre i plaça Venus.

L'empresa GBI PAPREC SA executarà, a més, una instal·lació fotovoltaica i disposarà d’una bàscula homologada per al pesatge i un registre automàtic. La despesa que l’Ajuntament de Salou destinarà a aquest servei de neteja i sostenibilitat urbana 105.912.308,57 euros.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges