Les reusenques han perdut per 3 a 2 i baixen fins a la vuitena plaça

12 de Maig de 2024, per Reusdigital.cat
  • Imatge del partit del diumenge a la tarda

FFBR

Reacció insuficient del femení de la FFBR en la seva visita a la Roca del Vallès, on han perdut per un ajustat 3 a 2. Adri Calderón ha donat continuïtat a Laia Solé en defensa, Cristina Becerra i Júlia Francesch al mig del camp i Irati Lazcano com a principal argument ofensiu. Les reusenques han encaixat el primer gol al minut 23, obra de Cristina Galera.

Ja a la segona part, Marina Palmero ha duplicat l'avantatge al minut 49, encara que la reacció ha arribat al cap d'uns minuts, al 64, mitjançant una entonada Naiara Sorribes, que està responent amb gols els minuts que juga com a revulsiu. Al minut 82 les reusenques han encaixat el tercer gol, obra de Coral Fernández, però ràpidament al 85, Nil Figueras ha retallat distàncies.

A pesar de la resposta, les reusenques han encadenat la segona derrota consecutiva, novament davant un rival directe, que les deixa a la vuitena posició, quan falten quatre jornades per disputar-se a preferent femení. El pròxim compromís serà diumenge 19 de maig, a les 5 de la tarda, a l'Estadi Municipal davant el Llerona.