Divendres, 19 de Juliol de 2024

Un reusenc obté la millor nota de les PAU 2024 a la demarcació de Tarragona

El noi de 17 anys ha assolit un 9,8 en la fase general, la mateixa nota que una jove torrenca

20 de Juny de 2024, per Reusdigital.cat
  • L'alumne reusenc, Rubén Montes

    Cedida

Un alumne de l'Escola Pare Manyanet de Reus, Rubén Montes, i una de l'Institut Torredembarra, Laura Ribes, han obtingut les millors notes de la Prova d'Accés a la Universitat (PAU) a la demarcació de Tarragona, amb un 9,80 en la fase general.

Segons ha afirmat l’alumne reusenc a LANOVA Ràdio de Reus vol estudiar un doble grau de Llengües aplicades i traducció i interpretació a la Universitat Pompeu Fabra i ha explicat que el resultat que es tracta d’un treball constant de dos cursos de batxillerat. Ha tret un 10 en castellà, llatí, anglès i literatura catalana i un 9’5 en literatura castellana, història i català, i amb aquestes qualificacions el jove suma una nota final de 13’866

La nota més alta de la prova d'accés a la universitat enguany ha estat un 9,90, que han obtingut dos alumnes de la demarcació de Barcelona, i la nota mitjana en la fase general de les PAU ha estat UN 6,747, inferior als dos darrers anys, i el 97% dels estudiants ha aprovat la fase obligatòria.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (1)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Comentaris

Rosalia Rovira Martí   22 de Juny de 2024

Aclariment

Penso que caldria una rectificació del titular perquè és inexacte.. Ni que el subtitular ho aclareixi, la millor nota no és només del noi reusenc, sinó que és aexequo amb la noia de Torredembarra.

Reportatges