Dilluns, 22 de Juliol de 2024

Més de 200 persones han participat en els cursos formatius del Morell

La iniciativa ha ofert més d'una vintena de tallers al Centre Cultural morellenc

01 de Juliol de 2024, per Reusdigital.cat
  • Imatge de l'Ajuntament del Morell

    Cedida

El Centre Cultural morellenc ha acollit, des del gener i fins aquest passat mes de juny, diverses opcions de formació entre els quals hi ha tallers de Mindfulness, de llenceria, de mel o l'elaboració de pasta de dents, entre molts d'altres. 

La regidoria de Plans formatius de l'Ajuntament del Morell han remarcat la diversitat d'ofertes i de duració per arribar a un públic més ampli. La regidora de l'àrea, Mònica Casas, ha assegurat que "s'ha superat amb escreix el nombre mínim d'inscripcions a la vintena de cursets que hem tingut des del gener". Alguns cursos van començar a finals del 2023 i han seguit fins al març, maig o juny.

Des de l'ens municipal han remarcat que "continuem apostant per la formació i ocupació a través del Servei d'Ocupació Municipal del Morell, el SOM, així com de diferents cursets que es programin aquest estiu i una vegada començat el curs el mes de setembre". El SOM, que té una atenció ininterrompuda durant tot l'any, va adreçat a totes les persones que busquin feina i es vulguin formar, i també a les empreses que necessiten noves incorporacions per a les seves plantilles.

A més, el SOM assessora tant a l'hora de buscar feina, com de triar els cursets que poden potenciar l'experiència laboral de cada una de les persones, crear currículums i per a tot allò que els usuaris i usuàries creguin necessitar ajuda dins l'àmbit laboral.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges