Dilluns, 15 de Juliol de 2024

'Carpe diem', de Maria Teresa Solana, guanya el premi de novel·la negra Margarida Aritzeta

Andreu Martí ha estat reconegut amb el Premi Trajectòria al certamen literari de Creixell

13 de Juliol de 2024, per ACN
  • Imatge dels premiats

    Creixell Crims

La novel·la 'Carpe diem', de Maria Teresa Solana, ha guanyat la tercera edició del Premi Margarida Aritzeta – Vila de Creixell, segons han donat a conèixer aquest divendres els organitzadors del certamen. El guardó el convoquen l'Ajuntament de Creixell i l'Editorial Clandestina, a través de la col·lecció crims.cat, i la seva finalitat és potenciar i posar en valor la novel·la negra i criminal en català. El jurat ha atorgat també una menció especial a 'Operació Gran Animal', de Marc Aguilar. A banda, l'escriptor Andreu Martí ha estat reconegut amb el II Premi Trajectòria Creixell.Crims. Se'n destaca la tasca com a narrador, assagista i guionista i un corpus literari amb més d'un centenar d'obres per a adults, joves i nens.

De 'Carpe Diem' el jurat en destaca la "fluïdesa i agilitat", la capacitat d'ubicar en "espais familiars" i el "to d'humor". Maria Teresa Solana, nascuda a Barcelona, resideix actualment a Bristol, al Regne Unit.

Pel que fa a 'Operació Gran Animal', el jurat en destaca la "qualitat literària" i una temàtica "interessant". Marc Aguilar resideix a Celrà (Gironès).

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges