Diumenge, 21 de Juliol de 2024

Un projecte de DomSpain sobre educació digital rep la màxima puntació de l’Agència Erasmus+ a Espanya

21 de Juliol de 2024, per Reusdigital.cat
  • Reunió de socis a Šiauliai, Lituània

    Cedida

El projecte 'Digital Tools for Teaching', coordinat per l'organització reusenca DomSpain, ha rebut la màxima puntuació en l'informe final d'avaluació de l'Agència Erasmus+ a Espanya, consolidant-se com una iniciativa innovadora i exitosa en l'educació europea.

El projecte, que, a més de DomSpain compta amb socis a Grècia, Lituània, Bulgària, els Països Baixos i Polònia, té com a objectiu principal millorar les capacitats dels educadors d'adults i professionals de la formació per construir dinàmiques de grup efectives en entorns educatius digitals. Aquesta necessitat es va magnificar durant la pandèmia de la Covid-19, quan la transició a l'ensenyament en línia va requerir un canvi ràpid i efectiu.

'Digital Tools for Teaching' aborda els reptes actuals dels educadors per fomentar la participació activa dels estudiants i crear un entorn d'aprenentatge interactiu. Mitjançant l'ús de tecnologies innovadores i recursos educatius digitalitzats, el projecte ha desenvolupat una sèrie d'eines clau per a l'educació inclusiva, amb una guia integral, una biblioteca de recursos i una base de dades interactiva. 

A més de millorar la pràctica educativa, el projecte ha establert una xarxa internacional de professionals de l'educació per fomentar la col·laboració i l'intercanvi de coneixements entre sectors i països. Els temes abordats inclouen aprenentatge d'idiomes, emprenedoria, educació ambiental, inclusió i tecnologies de la informació i la comunicació (TIC), tot assegurant l'accessibilitat per a persones amb discapacitat.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges