Dissabte, 07 de Setembre de 2024

Detenen dos homes per un robatori amb força en un pis amb el mètode de la radiografia

Els homes havien senyalat amb marcadors nombroses portes d'una mateixa finca per trobar els pisos buits

31 de Juliol de 2024, per ACN
  • Imatge d'arxiu d'un vehicle dels Mossos d'Esquadra

    ACN

Els Mossos d'Esquadra van detenir dilluns passat dos homes de 27 i 49 anys com a presumptes autors d'un robatori amb força mitjançant el mètode de la radiografia. La policia va obrir la investigació arran del robatori en un domicili de Tarragona durant el cap de setmana. Dilluns a la tarda els agents van dirigir-se a la finca per fer comprovacions i van observar una mena de fil de plàstics en els marcs de gairebé totes les portes del bloc. Quan els agents es trobaven a l'interior del pis saquejat, van escoltar sorolls des de l'exterior i, a l'obrir la porta, es van trobar amb dos desconeguts que en veure els agents van intentar fugir. Els dos homes van acabar detinguts.

En l'escorcoll, se'ls va trobar una peça de plàstic semirígida que utilitzaven per obrir les portes dels pisos. A més, els investigadors van tenir accés a unes imatges de vídeo del dia anterior on un dels detinguts estava manipulant les portes de la finca i duia la mateixa roba posada.

Està previst que els arrestats passin a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Tarragona en les properes hores.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics