Dilluns, 05 d'Agost de 2024

Bones sensacions del Reus FC Reddis en el primer partit de pretemporada

Els reusencs es van imposar a l'Atlètic Lleida per 1 a 0 amb un gol de Joan Torrents

05 d'Agost de 2024, per Aleix Pérez
  • Imatge del primer onze de pretemporada del Reus FC Reddis

Andrés Romero

El Reus FC Reddis es va imposar aquest dissabte per 1 a 0 a l'Atlètic Lleida en el primer enfrontament de la temporada 2024-2025. El partit es va jugar a l'annex de l'Estadi Municipal, amb la presència d'un centenar d'aficionats.

Marc Carrasco va donar minuts a molts jugadors del primer equip, tant suplents com titulars. A la primera part, va destacar especialment  l'extrem esquerre Pau Russo. Al minut 17, una gran centrada seva va ser rematada per Joan Torrents en l'únic gol del partit. a la segona part, també van destacar les entrades al camp de Dani Argilaga i Pol Benito.

En el segon temps, malgrat l'esforç, cap dels dos equips va inquietar la porteria rival i el partit va acabar amb la victòria per la mínima de l'equip entrenat per Marc Carrasco.

El conjunt reusenc no s'atura i l'espera un mes d'agost exigent. El dia 7 jugarà un amistós contra el Prat, i el 10 jugarà el primer partit de la Copa Federació amb la UE Cornellà.  El 14 d'agost, en un nou amistós, els reusencs rebran el Catllar, i el 17 d'agost visitaran Riudarenes per enfrontar-se al Girona B.

En cas de vèncer el Cornellà, el Reus FC Reddis jugarà el 24 d'agost la següent fase de la Copa Federació amb l'Espanyol B, en aquest cas a l'Estadi Municipal. El mes finalitzarà amb dos amistosos, el 29 i el 31 d'agost, amb la Rapitenca i el Valls, respectivament.