Dilluns, 05 d'Agost de 2024

Els 'Dijous d'estiu' del Morell arrenquen el 8 d'agost

Música, cinema i teatre arriben a diferents espais del municipi fins al 12 de setembre

05 d'Agost de 2024, per Reusdigital.cat
  • El punt final al cicle d'estiu al municipi el posaran les 52es Jornades Internacionals Folklòriques de Catalunya

    Cedida

La setena edició dels Dijous d'estiu arriba aquest dijous 8 d'agost i s'allargarà fins al 12 de setembre al Morell. "No volem donar treva a la cultura i és per això que aquests Dijous ens permeten programar cultura just una setmana després de finalitzar la Festa Major", explica el regidor de Cultura i Festes del Morell, Miquel Roig. La programació inclou propostes de cinema, teatre, monòlegs i música.

Dijous 8 les Havaneres arriben als Jardins de l'Ajuntament, amb el grup Balandra. Serà el primer dijous dels cinc d'aquesta edició. La pel·lícula "Garfield", dirigida per Mark Dindal, es projectarà a la plaça Maria Mercè Marçal el 22 d'agost, en una nova edició de cinema a la fresca en la qual cadascú haurà de portar les cadires des de casa, com ja és tradició.

Enguany, cal destacar que el Festival Internacional de Teatre de Tarragona ha programat i situat el Morell dins la seva programació, amb la proposta d'aquests Dijous que arribarà el 29 d'agost als Jardins de l'Ajuntament, a les 10 del vespre amb "Llordes", de Gemma Polo i Glòria Ribera. El 5 de setembre encetem mes amb "De risas con… Víctor Parrado" a la Francesc Macià.

El punt final al cicle d'estiu al municipi el posaran les 52es Jornades Internacionals Folklòriques de Catalunya, al Teatre Auditori del Centre Cultural, a les 21 hores. Tots els espectacles són gratuïts i d'entrada lliure.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges