Dimecres, 21 d'Agost de 2024

Vuit anys del gol d'Alberto Benito a Segona Divisió

Recordem el gol del jugador del CF Reus contra el RCD Mallorca

20 d'Agost de 2024, per Pau Puig
  • Alberto Benito i Ricardo Vaz celebrant el gol del CF Reus

     

El dissabte 20 d'agost del 2016, avui fa vuit anys, el CF Reus feia el seu debut al futbol professional enfrontant-se al RCD Mallorca, un equip ja consolidat en aquest context futbolístic. El partit es va disputar a l'estadi Son Moix (Iberostar Estadi), a Mallorca, en la primera jornada de la temporada 2016-2017 de la llavors anomenada Liga 1,2,3. 

No va ser un partit fàcil per als de Natxo González, ja que abans del descans el Reus es va quedar amb un home menys per l’expulsió de Migue García; encara que, per fortuna dels reusencs, l’àrbitre va mostrar la targeta vermella al mallorquí Moutinho i es van equilibrar les forces al camp. 

Quan només faltava un minut per al final, Alberto Benito va aconseguir el primer gol de la història del club a Segona Divisió, amb una jugada individual per emmarcar. Benito arreplegava la pilota a la banda esquerra i, des de molt lluny, va enganxar un tir que no va poder aturar el porter Santamaría. Els del Baix Camp van donar la primera sorpresa de la lliga i van guanyar els primers tres punts davant d'un dels rivals més complicats de la categoria.

Per al CF Reus Deportiu van jugar: Edgar Badia, Alberto Benito, Olmo, Pichu Atienza, Migue García, Folch, Albístegui (Melli, min.41), López Garai, Jorge (Ricardo Vaz, min.70), Chrisantus (Querol, min.82) i Miramón.

Dies després, el CF Reus jugaria el seu primer partit com a local a l'Estadi Municipal en aquesta categoria davant del Mirandès. 

És una llàstima que els seguidors del CF Reus només puguem viure ara dels records. 

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics