Dimarts, 03 de Setembre de 2024

Elena García porta la seva sensibilitat musical al Reus Music Festival

La banda presenta el seu EP 'Wabi Sabi' a Reus amb un directe consolidat després d'uns mesos de gira

03 de Setembre de 2024, per Paula Espelt
  • Elena García acompanyada pels seus companys Pol Ishanda i Òscar Chic

    Cedida

El 7 de setembre, a un quart de 10 del vespre, el Reus Music Festival acollirà l'actuació d'Elena García. Compartirà nit d'actuacions al Parc de la Festa amb Boye i Oques Grasses. Acompanyada per Pol Ishanda i Òscar Chic, Garcia ha estat captivant el públic amb el seu estil únic i la presentació del seu primer EP, 'Wabi Sabi'. Després d'un estiu intens de gira en què van compartit escenari amb Guillem Gisbert, exvocalista de Manel, Elena García arriba a Reus amb una proposta que combina intimitat i energia, i que promet no deixar indiferent a ningú.

Elena García que lidera aquest projecte amb la seva veu i guitarra, va unir forces amb Ishanda i Chic per donar forma a les cançons de 'Wabi Sabi'. Aquest treball es caracteritza per la seva combinació de melodies delicades i lletres profundes, amb ritmes que aporten força i dinamisme a les composicions. "La nostra primera gira ha estat un gran punt de partida per al projecte", comenta García, destacant l'evolució que han experimentat com a grup durant els darrers mesos.

La banda està entusiasmada amb la resposta del públic, especialment en la seva primera gira. "La resposta del públic està sent molt positiva. Crec que el que més valoren de nosaltres és que som un projecte original i genuí, amb una veu pròpia", afirma Elena. Amb un públic majoritàriament format per persones que busquen una experiència musical autèntica, cada concert ha esdevingut una oportunitat per connectar i créixer.

 

Sobre el seu EP

 

'Wabi Sabi' és un EP que inclou quatre cançons que celebren la bellesa de la imperfecció, un concepte inspirat en l'estètica japonesa que dona nom al disc. Gravades a l'estudi ArticWave de Barcelona sota la producció de Carlos Dueñas, les cançons exploren temes com la pèrdua de la innocència i l'acceptació d'una realitat inesperada. "M'agradaria que la gent connectés amb la sensibilitat i l'honestedat de les nostres cançons", explica l'artista.

El primer senzill, 'No M'Escoltes', va rebre una gran acollida pels mitjans especialitzats gràcies a la seva combinació de sons electrònics, ambientals i girs flamencs. Aquest tema, cantat en català, anticipa la riquesa sonora del disc i l'inconfusible registre de veu d'Elena García. El segon senzill, 'Sísifo', que serveix com a carta de presentació del llançament complet de l'EP, mostra la faceta més alegre i lleugera del grup amb un videoclip dirigit per Dani Martínez. Aquesta vegada en castellà, 'Sísifo' convida a un viatge introspectiu a la recerca de la pau i la satisfacció personal, barrejant ritmes urbans, pop, electrònica, i un toc flamenc.

Pel que fa al futur, Elena García té clar que vol que la seva carrera evolucioni de manera sostenible, tan emocionalment com econòmic. Amb el llançament de 'Wabi Sabi' com a punt de partida, la banda ja té plans per continuar publicant nous senzills al llarg del 2023 i 2024, abans de llançar el seu primer àlbum complet. "Sé que és un camí llarg, i per això vull anar a poc a poc, treballant amb el meu equip dia a dia i, sobretot, gaudint del procés", comenta García, sobre el futur de la seva carrera musical.

La seva actuació al Reus Music Festival serà una bona oportunitat per gaudir d'un directe que combina moments de calma amb tocs d'energia, oferint al públic una experiència musical variada. Elena García i la seva banda han estat treballant per introduir nous elements en les seves actuacions, buscant que cada concert sigui més dinàmic. "També estem introduint nous elements, com més ritme, perquè els nostres concerts siguin una experiència completa", apunta García, que prometent un espectacle que equilibra la sensibilitat i la força de les seves cançons.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics