Dimarts, 08 d'Octubre de 2024

Més de 2.000 alumnes s'incorporen al nou curs als centres de la Diputació

Les matrícules romandran obertes tot el mes de setembre

04 de Setembre de 2024, per Reusdigital.cat
  • Imatge del Centre d'Educació Especial Sant Jordi

    Cedida

Els centres educatius de la Diputació de Tarragona recuperaran l'activitat lectiva a partir del dia 9 de setembre. Més de 2.000 alumnes ompliran les aules dels vuit centres educatius de la Diputació al Camp de Tarragona, les Terres de l'Ebre i el Baix Penedès, una xifra que encara pot augmentar ja que les matriculacions continuen obertes durant el mes de setembre.

Els primers a començar el curs seran els tres Centres d'Educació Especial (CEE): el 9 de setembre els CEE Sant Rafael a Tarragona, amb 126 alumnes, el CEE Alba a Reus, amb 69 alumnes, i el CEE Sant Jordi a Jesús – Tortosa, amb 54 alumnes. Les Escoles d'Art i Disseny a Tarragona i Reus comencen el dia 12 amb el curs preparatori als cicles formatius, si bé els cicles formatius no començaran fins a la setmana següent, el dilluns 16 i altres programes a partir del 30 de setembre. Amb un total de 288 alumnes a Tarragona i 347 al centre de Reus, entre cicles formatius, monogràfics i altres programes. Les Escoles i Conservatoris de Música començaran les classes el 12 de setembre, amb 468 alumnes a Tarragona, 377 a Reus i 307 a Tortosa.

Durant els mesos d'estiu, la Diputació de Tarragona, com fa habitualment, ha aprofitat per efectuar diverses obres d'adequació i millora als seus centres educatius per tal d'assegurar unes òptimes condicions de comoditat i seguretat durant els curs. Així, s'han canviat elements de la façana del CEE Sant Jordi i s'ha treballat també en la millora de la cuina i menjador. Al CEE Sant Rafael, s'ha canviat la fusteria exterior dels edificis per a una òptima eficiència energètica. També s'han realitzat diferents millores de manteniment i de tecnologia a la resta de centres educatius.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges