Dissabte, 19 d'Octubre de 2024

La gestió de Rosa Lucas al capdavant de la UBR no s'acaba de veure amb bons ulls

En una votació de confiança els vots en contra han prevalgut per sobre dels de suport a l'actual junta

20 de Setembre de 2024, per Raúl Rodríguez
  • Imatge de l'assemblea celebrada a l'Espai Boule

    Cedida

Aquest dijous, la Unió de Botiguers de Reus ha celebrat la seva assemblea anual ordinària per explicar les accions fetes i l'estat de comptes del present exercici als seus associats. L'acte, que ha tingut lloc a l'Espai Boule, ha reunit, segons l'associació de comerciants, a una vintena d'associats, dels més de 180 que la conformen, i ha clos amb una votació de confiança que no ha resultat positiva per a la junta encapçalada per Rosa Lucas.

S'ha procedit a la votació amb el resultat de 29 vots en contra i 13 a favor (amb vots delegats d'alguns membres que no hi han assistit). Una votació no vinculant amb la qual la junta volia ratificar la confiança dels seus socis, i a partir dels resultats parlar al voltant de propostes de millora i incentivar així la participació. Ha estat aprofitada d'una manera "sobtada i manipulada" per alguns d'ells, apunten des de la junta, per convertir-la en una moció de censura, de la qual la UBR està estudiant la seva legalitat, ja que no figurava com a ordre del dia.

L'actual Junta de la UBR seguirà al capdavant de l'associació fins que s'aclareixin els fets amb un marge de quinze dies. En cas que els associats vulguin una moció de censura s'hauria de convocar legalment per tal que tots els socis puguin expressar el seu vot, així ho ha detallat la UBR a través d'un comunicat. Si en aquests quinze dies es presenta alguna candidatura alternativa a l'actual, s'hauria d'estudiar també la legalitat de tot plegat.

Abans de la votació, s'hi han presentat les campanyes fetes per l'associació aquest 2024, així com l'estat de comptes i l'evolució dels socis els darrers anys. També s'han donat a conèixer els resultats d'una enquesta de satisfacció feta aquest tercer trimestre, amb un 34% de participació, on més d'un 54% dels socis enquestats han ratificat les accions de l'associació.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges