Dilluns, 07 d'Octubre de 2024

Rosa Lucas manté la presidència a la Unió de Botiguers de Reus

La junta assegura que vol mirar al futur 'de la mà de tots els associats'

07 d'Octubre de 2024, per Reusdigital.cat
  • Imatge de l'assemblea celebrada a l'Espai Boule el 19 de setembre

    Cedida

Després d'haver passat els quinze dies legals per tal que es presentessin cadidatures alternatives a l'actual sense cap proposta per part dels socis i sòcies de la Unió de Botiguers de Reus, Rosa Lucas i els seu equip continuaran al capdavant de l'associació.

L'actual junta, a través d'un comunicat, ha volgut deixar clar que miraran al futur "de la mà dels associats" -que en són més de 180- i ha detallat que "qualsevol idea o veu serà benvinguda".

En les properes setmanes, es durà a terme una assemblea general extraordinària per aprovar els pressupostos i els nous projectes de cara al Nadal i al proper any 2025.

El passat 19 de setembre, en un assemblea ordinària de la UBR, es va celebrar una votació de confiança i, amb 29 vots en contra i 13 a favor, es va mostrar que la gestió de Rosa Lucas al capdavant de l'associació  no s'acabava de veure amb bons ulls. Arran d'aquests resultats i amb la intenció d'alguns, segons la junta, de convertir la votació en un moció de censura, es va prendre la decisió de validar la legalitat de tot plegat i veure si es podien o no presentar noves candidatures. Finalment, i sense cap alternativa sobre la taula, Rosa Lucas continua sent la presidenta de la Unió de Botiguers de Reus.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges