Dissabte, 05 d'Octubre de 2024

La SECOT oferirà els seus serveis a les empreses de la Cambra de Comerç

20 de Juliol de 2009, per Redacció
  • Francesc Palacín i Isaac Sanromà

     

La SECOT oferirà a les empreses i emprenedors de l’àmbit territorial de la Cambra de Comerç de Reus els seus serveis d’assessorament de forma gratuïta. Aquest és un dels acords que recull el conveni de col·laboració que han formalitzat avui mateix el president de la Cambra, Isaac Sanromà, i el president de la SECOT a la demarcació, Francesc Palacín. La SECOT (Seniors Españoles para la Cooperación Técnica) és una associació sense ànim de lucre que aplega a antics empresaris i executius que, de manera desinteressada, assessoren a empreses i emprenedors.

El president de la Cambra, Isaac Sanromà, ha volgut destacar "la importància de comptar amb l’experiència d’aquests assessors i més en una època com l’actual". A més, ha valorat la seva experiència adquirida durant anys d'activitat empresarial ja que "pot ser molt útil a l’hora d’afrontar amb garanties els reptes empresarials que se’ns plantegen".

A partir d’ara, tots els empresaris i emprenedors que desitgin l’assessorament de la SECOT poden adreçar-se també a la Cambra de Comerç, de Reus.

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges