Dimecres, 18 de Setembre de 2024

Una obra de teatre per aprendre a menjar sa

29 de Gener de 2010, per Redacció
  • Transeduca

     

El Col·legi La Salle de Reus acollirà, el dilluns 1 de febrer, l'espectacle de teatre escolar 'Chipped Potato Country', que ofereix la companyia de teatre Transeduca per a conscienciar sobre la importància d’una dieta sana. Diverses escoles de la ciutat assistiran a la sessió, de tres quarts de 10 o a tres quarts de 12 del matí.

Chipped Potato Country és una obra centrada en el grup musical The Fruits (Les Fruites), format per tres joves que reben una oferta d'un ric empresari d’una cadena de restaurants de menjar ràpid perquè promocionin els seus restaurants. Els nois aprendran el valor del menjar sa i demostraran al ric empresari els beneficis d’aquests àpats. Una comèdia divertida i amena on a través de la música s’ensenya el valor d'una vida saludable on la pràctica de l’esport i una dieta equilibrada són els eixos de l’acció.

Transeduca representarà a Reus un total de vuit obres, des de desembre fins a maig. Les obres a Reus són: Dickens' stories, Chipped Potato Country, La Caputxeta Vermella, Impossible is nothing, Passar-se de la ratlla, M’ho compro!, El Cantar del Mio Cid i Mirall trencat de Mercè Rodoreda.

Com cada any, Transeduca ha elaborat un seguit d'obres destinades al públic escolar des d’educació infantil fins a batxillerat i cicles formatius. En totes les obres destaca la voluntat de la programadora de conjugar el valor pedagògic amb el consum teatral com a element de gaudi.

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges