Diumenge, 20 d'Octubre de 2024

Gols i bon futbol a l'Estadi

El CF Reus guanya per 4 gols a 2 al Santboià

31 de Gener de 2010, per Josep Gallofré
  • Borja ha fet el primer del Reus

    Josep Gallofré

  • Manolo el del Bombo ha visitat aquest diumenge l'Estadi

    Josep Gallofré

  • Manolo González, intentant rematar

    Josep Gallofré

La primera part ha estat molt igualada entre els dos equips. Tant pel joc com pel resultat. El Santboià ha mostrat ser un equip que sap desplegar totes les seves línies al camp, i això junt amb la qualitat tècnica dels jugadors fa que sigui un equip perillós.

Ja en el minut 5, l’equip barceloní ha tingut la primera ocasió de gol en el llançament d’una falta. A partir del minut 10, el CF Reus ha superat el domini inicial del Santboià i ha començat a apropar-se a la porteria contrària. Com a resultat d’això, ha arribat el primer gol local mitjançant Borja, en una jugada a l’interior de l’àrea petita. Però el Sanboià, en el minut 31, ha empatat el partit gràcies a un gran gol de Culla amb un xut d’uns 30 metres de distància.

Set minuts després el CF Reus s'ha avançat en el marcador, gràcies a un gran gol de Manolo González, després de controlar i definir molt bé una jugada dins l’àrea. La resposta del Santboià ha arribat amb un altre gran gol de Peque en el minut 41 de partit.

Abans de començar la segona part ha entrat Ortega per Urraka. El CF Reus ha estat el dominador d'aquesta part, rebaixant una mica la intensitat a partir de la consecució del quart gol. Pablo Álvarez ha aconseguit el tercer en el minut 10 i Masqué el quart del Reus en el minut 22, rematant de cap una centrada d’Álvarez. Tot i l’avantatge, les aproximacions del Santboià a la porteria de Moragón creaven una certa inquietut. En la segona part, Querol i Pallarès han substituit a Manolo González i Masqué, respectivament. Durant el partit s'han mostrat un total de set targetes grogues, quatre pel Reus i tres pel Santboià.

Amb aquesta victòria, els roig-i-negres tenen vuit punts de diferència sobre el Santboià, que ocupa ara la cinquena posició. El CF Reus visitarà la pròxima setmana a l'Hospitalet, que aquest diumenge ha empatat amb el Cornellà.

L’encontre ha comptat amb la presència de Manolo 'el del Bombo', convidat per la Penya Caixa o Faixa, i de la banda de Tambors i Cornetes del barri Sant Josep Obrer, que han animat amb la seva percussió al CF Reus.

Abans de començar el partit, hi hagut un minut de silenci per la mort de la mare de l’expresident del CF Reus, Xavier Llastarri.

Feu clic sobre qualsevol fotografia per iniciar el passi de diapositives

cf reus santboia
cf reus santboià

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (1)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Comentaris

lluis  31 de Gener de 2010

victoria important

 Avui era important guanya i aixo em fet,pero hi ha coses que hem de canviar com tindre una defensa mes contundent amb rivals de la part alta i un mig del camp mes consistent suposo que amb el temps es corregira aquest defectes,molt bon partit de pablo alvarez de mica en mica va anant agafant protagonisme en aquest equip tant per la seva lluita com per la seva qualitat,sera un home decisiu en el playoff espero que arribi be a final de temporada i crec que l´equip te marge de milloria anim a tots i força reus!!!!!!!!!

Reportatges