Dijous, 08 d'Agost de 2024

Alcaldes del Baix Camp reclamen ajudes per les nevades

La Generalitat de Catalunya 'només' ha fet un decret per les nevades del mes de març

31 de Març de 2010, per Georgina Giné
  • Al centre, Carles Pellicer

    Georgina Giné

El convergent i els alcaldes volen que es rectifiqui aquest decret o que se'n faci un altre per incloure les nevades del 15 de desembre i del 7 i 8 de gener, que va ser quan va afectar més les comarques tarragonines.

Carles Pellicer denuncia l'actitud del govern de la Generalitat perquè "no volem ser ciutadans de segona". Les tasques de neteja que es van dur a terme durant les nevades van suposar un cost "molt alt a les poblacions", que va dels 8.000 als 22.000 euros, un pressupost "que ha hagut d'assumir l'Ajuntament de cada població", segons els alcaldes.

Els diferents alcaldes es queixen que encara hi ha boscos malmesos i estan "dolguts que el decret només s'hagi fet per les nevades del mes de març". El fet que la majoria siguin pobles de muntanya, fa que "tinguem menys recursos que la resta", assenyala Lluís Maria Castellví, alcalde de l'Argentera. Per la seva banda, l'alcalde de Duesaigües, Josep Llaberia, assegura que "l'únic suport que vam rebre va ser de la Diputació de Tarragona".

Durant la roda de premsa d'aquest dimecres al matí, els alcaldes presents han estat la tinent d'alcalde de Prades, Lídia Vargas; l'alcalde de l'Argentera, Lluís Maria Castellví; el tinent d'alcalde de Vandellòs, Joan Carles Vidal; l'alcalde de Capafonts, Antoni Marca i el de Duesaigües, Josep Llaberia.

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (2)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Comentaris

Reusdigital.cat  04 d'Abril de 2010

Agraïment

S'ha fet la correcció del nom de l'actual alcalde de Duesaigües. Agraïm la col·laboració del lector i demanem disculpes per l'errada.

Corregiu-me si m'equivoco  04 d'Abril de 2010

???

Em pensava que l'alcalde de Duesaigües era el Sr. Josep Llebaria.
 

Reportatges