Dimecres, 17 de Juliol de 2024

El Tecnol Reus no pot lligar un resultat a favor

Quan faltaven 3 minuts per acabar el partit, el Tecnol Reus guanyava per 3 gols a 5

23 d'Abril de 2010, per Josep Gallofré
  • Caldú ha fet tres gols

    Josep Gallofré

Vuit gols marcats a la primera part explica molt bé com han anat les coses en els primers 25 minuts a la pista del Vilanova. Un bon grapat de gols que s’han aconseguit gràcies al joc intens que s'ha desplegat, i que només ha decaigut una mica en els últims minuts del primer temps.

El marcador l'ha inagurat l’equip roig-i-negre al minut 3, amb un gol de Xavi Caldú. Dos minuts després els àrbitres han xiulat un penal a favor del Tecnol Reus, però Mirko no l'ha transformat. Al minut 5 i mig, Bartrés ha empatat pel Vilanova, que s'ha avançat en transformar Raul Marín un penal, al minut 6. Jordi Garcia ha fet l'empat a 2 gols al minut 8, i Xavi Caldú ha tornat a avançar el Tecnol Reus amb dos gols seguits, als minuts 9 i 12. Mirko Bertolucci ha marcat el cinquè pel Tecnol Reus.

La segona part ha estat molt diferent a la primera, amb un ritme més temperat. En els últims quatre minuts, en el període de fabricar l’empat el Vilanova, el joc s'ha tornar a animar Al minut 12, Raul Marín no ha pogut materialitzar una falta directa. Poc després, el jugador del Vilanova, Galán ha hagut de deixar la pista a causa d’una lesió, i en una jugada immediata l'àrbitre ha anul·lat un gol al Vilanova. Al minut 21, Mirko tampoc no ha aprofitat en gol una falta directa. I a partir d’aquí l’encontre ha entrat en una fase de cert descontrol en el joc, del qual n'ha tret renda l'equip local. Al minut 23, Marín no ha marcat un penal a favor del Vilanova, però el refús de Trabal ha estat aprofitat per Rocasalvas per fer el quart. En un moment de desconcert de la defensa del Tecnol Reus, Bartrés ha fet el cinquè i l’empat definitiu.

El pròxim partit del Tecnol Reus és el divendres, 30 d'abril al Palau d’Esports, que rebrà al FC Barcelona Sorli-Discau en partit d'OK Lliga.

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges